Generella frågor

Vem är IMEDEEN till för?

IMEDEENs hudvårdstabletter rekommenderas till alla över 18 år som gärna vill bibehålla ett naturligt vackert och friskt utseende. Gör vårt Lifestyle Skin Assessment-test och ta reda på vilken IMEDEEN-hudvårdstablett som passar dig.

Kan jag ta IMEDEEN under en längre period? Kan jag ta IMEDEEN permanent?

Ja. Eftersom IMEDEENs hudvårdstabletter är ett kosttillskott med naturliga ingredienser finns det inget som tyder på att du inte kan ta dem – enligt rekommendationerna – så länge du vill. IMEDEENs hudvårdstabletter är utvecklade för att vara en permanent del av din dagliga skönhetsrutin.

Har IMEDEEN synlig effekt på andra delar av kroppen än ansiktet?

Ja. I en undersökning av IMEDEEN Time Perfection™ upplevde 67 % av de kvinnor som använde produkten att deras hud blev mjukare över hela kroppen. En undersökning av IMEDEEN Prime Renewal™ visade positiva resultat på händer och dekolletage.

Kan IMEDEEN lindra fet hy?

Vi har inte undersökt om IMEDEENs hudvårdstabletter har positiva effekter på fet hy och kan därför inte tillhandahålla någon dokumentation för detta.

Skyddar IMEDEEN huden mot solbränna?

IMEDEENs hudvårdstabletter fungerar inte som solskydd – kom därför ihåg att alltid använda solskyddskräm med passande solfaktor när du vistas utomhus.