När och hur används IMEDEEN?

Kan jag ta IMEDEEN tillsammans med andra kosttillskott?

Ja, IMEDEENs hudvårdstabletter innehåller naturliga ingredienser i doser som kan tas tillsammans med andra vitamin- och mineraltillskott. Man kan  regelbundet ta IMEDEENs hudvårdstabletter tillsammans med vitaminer, mineraler och andra kosttillskott utan problem. Man ska dock alltid vara uppmärksam på det totala intaget kosttillskott, däribland fettlösliga vitaminer och mineraler.

Vad gör jag om jag har glömt att ta en, två eller fler tabletter?

Ta det lugnt – fortsätt helt enkelt bara att ta den rekommenderade dosen. Du ska inte ta dubbel dos som ersättning för den glömda dosen. Förvara IMEDEENs hudvårdstabletter tillsammans med dina andra skönhetsprodukter så att de blir en integrerad del av din skönhetsrutin.

Kan jag ta IMEDEEN när jag är gravid eller ammar?

IMEDEENs hudvårdstabletter innehåller naturliga ingredienser. Vi rekommenderar ändå att gravida och ammande kvinnor alltid talar med en läkare eller sjuksköterska innan de tar kosttillskott.

Hur ska IMEDEEN förvaras?

IMEDEENs hudvårdstabletter skyddas bäst i blisterförpackning. Förvara tabletterna i förpackningen tills de ska användas. Förvara IMEDEENs hudvårdstabletter på en torr och sval plats (under 25 °C) och utom räckhåll för barn.

Ska IMEDEEN tas i samband med måltid?

Vi rekommenderar att IMEDEEN tas i samband med måltid, men det är inte nödvändigt.

Kan IMEDEEN orsaka allergiska reaktioner?

IMEDEENs hudvårdstabletter innehåller proteiner från havet och sojafibrer och kan precis som andra livsmedelsprodukter orsaka allergiska reaktioner. Om du tidigare har haft allergiska reaktioner vid intag av sådana ingredienser ska du inte ta IMEDEENs hudvårdstabletter.

Vissa upplever att huden måste vänja sig vid förändringarna i det djupa hudlagret. Oförutsedda förändringar i huden försvinner normalt inom några veckor. 

Om de inte försvinner rekommenderar vi att du slutar ta IMEDEENs hudvårdstabletter.

Kontakta en läkare om du är osäker eller upplever en obehagskänsla av att ta IMEDEENs hudvårdstabletter.

 

Kan IMEDEEN tas tillsammans med andra kosttillskott?

Ja, IMEDEENs hudvårdstabletter innehåller naturliga ingredienser i doser som kan tas tillsammans med andra vitamin- och mineraltillskott. Du kan  regelbundet ta IMEDEENs hudvårdstabletter tillsammans med vitaminer, mineraler och andra kosttillskott utan problem. Man ska dock alltid vara uppmärksam på det totala intaget kosttillskott, däribland fettlösliga vitaminer och mineraler.

Kan jag ta IMEDEEN samtidigt som annan medicin?

Det är inte sannolikt att IMEDEENs hudvårdstabletter och läkemedel påverkar varandra negativt. Vi avråder dock generellt personer som lider av en allvarlig sjukdom och som genomgår medicinsk behandling från att ta kosttillskott utan att rådfråga läkare.

Kan jag ta IMEDEEN samtidigt som jag genomgår en hormonbehandling (HRT)?

I en undersökning av IMEDEEN Prime Renewal fanns det inga uppgifter om negativa effekter för kvinnor som tar dessa tabletter och samtidigt genomgår en hormonbehandling (HRT). Eftersom IMEDEEN Prime Renewal är ett kosttillskott är det osannolikt att det interagerar med hormonbehandlingen.

Kan personer som har problem med sköldkörteln ta IMEDEEN?

Vi avråder generellt personer som lider av en allvarlig sjukdom och som genomgår medicinsk behandling från att ta kosttillskott utan att rådfråga läkare.

Kan diabetiker ta IMEDEEN?

IMEDEENs hudvårdstabletter innehåller inget tillsatt socker. Vi avråder dock generellt personer som lider av en allvarlig sjukdom och som genomgår medicinsk behandling från att ta kosttillskott utan att rådfråga läkare.