Hudvård lönar sig

Skanningsresultat visar att hudtätheten hos kvinnor som tar IMEDEENs hudvårdstabletter i genomsnitt är bättre än hos kvinnor som inte tar IMEDEEN.

IMEDEENs hudvårdsexperter har samlat in användardata om hudens täthet via IMEDEENs Dermascan – en hudanalysutrustning som tar bilder med hög upplösning.  En ultraljudskanning av det djupa hudlagret kan mäta hudens faktiska täthet. Skanningsresultatet gör det möjligt att objektivt följa hudens utveckling. Mätningar som visar högre täthet innebär att det djupa hudlagret innehåller mycket kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen. 

Hudens täthet minskar av olika anledningar med åldern. Det grundläggande problemet är att stödfibrerna i det djupa hudlagret försvagas. Här – dit krämer inte når – arbetar IMEDEENs hudvårdstabletter för att förbättra fuktbalansen och öka hudens täthet betydligt så att fina linjer och rynkor blir mindre synliga och hudens utseende förbättras generellt.

Dessa ultraljudsbilder visar förändringar i hudens generella kvalitet efter tre månader och därefter ytterligare förändring efter ett års intag av IMEDEEN. 

Intag av IMEDEEN har medfört en ökning i antalet och en jämnare fördelning av de färgade prickar som representerar kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen i det djupa hudlagret (dermis). 
Det kraftigare, tjockare svarta strecket tyder på en förbättrad kvalitet av det översta hudlagret (epidermis).